Kosmetiikka

Dermalogica Special gleansing gel

Tilasin tässä vajaa viikko sitten Inkeri Valtosen Kauneushoitolasta, Hämeenlinnasta, puhdistustuotteen, jota olen nyt jo parisen vuotta kohta käyttänyt. Sain tuotteen tänään ja miten iloisesti taas yllätyin, kun avasin paketin.

Miten ihana määrä tuotenäytteitä testattavaksi! Minulla meni oikeasti tovi näitä läpi käydessäni. Siellä oli seerumeita, voiteita, puhdistuksia ja meikkivoiteita ym.näytemuodossa. Tämä on kyllä erittäin tärkeä asia kaupanteossa ja sen tämä Inkeri taitaa. Ilman testausta ei halua ostella kalliita puteleita, jos tuote ei vaikka sopisikaan iholle ja näin useamman näytteen kera voi testailla rauhassa ja päättää sitten onko tuote sopiva vaiko ei.

Kaiken lisäksi nämä ovat mainioita matkalle mukaan pakattaessa. Eivät helposti mene rikki ja eivät paina mitään. Kiitos Inkeri!

Mutta nyt pari sanaa vielä tuosta puhdistusgeelistä. Olen ensiksikin ihastunut sen mietoon tuoksuun. Pidän geelimäisistä tuotteista puhdistuksessa, sillä niillä iho tulee todella puhtaaksi. Tämä on minulle jäänyt varmaan niiltä ajoilta, kun sekaihoni kiilsi vaikka mitä teki ja tuntui, että se oli aina epäpuhdas. Nykyisinhän ihoni on kuiva ja varmaankin voisi olla parempi talvisin käyttää Ultracalming maitomaista pudistusta, mutta koska koin, etten saa meikkiä sillä pois kunnolla, siirryin tähän geeliin ja tässä nyt pysyn. Geeli ei sisällä saippuaa joten se ei kuivata ihoa. Geeli vaahdotetaan kostutetuissa käsissä ihanaksi vaahdoksi ja levitetään kasvoille ja lopuksi huuhdellaan. Tällä lähtee myös silmämeikitkin, olen kokeillut. Special gleansing gel on todella riittoisa, puolen litran pullo aamuin illoin käytettynä kestää minulla ainakin viisi kuukautta ja  tuote sopii siis kaikille ihoityypeille.

                                                         With love,
                                                                M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *