Ihonhoito,  Kosmetiikka

Vartalokuorinta by Oriflame

Meillä käy työpaikalla muutamia kertoja vuodessa Oriflamen edustaja ja aina sitä meikäläinenkin jotain pientä erehtyy tilaamaan, koska hinnat eivät päätä huimaa. Kaikkiin tuotteisiin en ole ollut lainkaan tyytyväinen, mutta on joitakin tuotteita, joita olen saattanut tilata useammankin kerran. Nämä ovat olleet yleensä kuorintoja, suihkutuotteita ja vartalovoiteita. En halua vartalotuotteitteni tuoksuvan liikaa ja peittävän alleen tai sekoittuvan hajuvesituoksun kanssa. Niinpä aikani tuoksuteltuani päädyin tähän miedosti tuoksuvaan kuorintatuotteeseen.

Silk Beauty Sun Glow Softening Body Scrub on ohut geelimäinen, läpinäkyvä tuote, jossa näkyy pieniä kuorintarakeita. Silkkiproteiinillä ja Orkidea-uutteella täydennetty kuorintavoide saa ihon pehmeäksi ja tuoksu tuo todellakin mieleen eksoottiset orkideankukat. Ihan hyvä perustuote. Hinta 6.90 e.

                                                                                 With love,
                                                                        M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *