Uncategorized

Ensimmäiset rakennekynnet

Olen jotenkin aina vierastanut ajatusta tekokynsistä, kun pikkusisko on sinnikkäästi toivonut saavansa laittaa minulle sellaiset. Ostin hänelle myöhäisenä synttärilahjana kynsiglitteriä, joista hän lupasi taiteilla minulle kynnet. Kynteni olivat tällä hetkellä kuitenkin niin kauheassa kunnossa, että lupauduin rakennekynsiin.

Näin lyhyet ja epätasaiset kynteni olivat ennen rakennekynsiä!

Sitten jokaisen kärkeen liimattiin tällainen muovipala, jota alettiin leikkaamaan ja viilaamaan sopivan pituiseksi. Lupauduin itse viilaamaan, että siskon ei tarvitsisi tehdä kaikkea. Siinä kului ikuisuus, kun kynnet olivat noin pitkät. Viilasin ja siistin kynsiäni koko illan, joten pääsimme vasta aamulla sotkemaan glittereillä.
Turkoosia glitteriä mini m töpötti kärkiin enemmän ja tyveen niukasti, jotta tulisi ”liukuväri”-efekti.

Nyt minä olen onnellinen rakennekynsien omistaja! Aika lyheksi minä ne viilasin, mutta pitkistä kynsistä olisi ollut liikaa haittaa harkoissa, joten päädyin vähän helpompaan malliin…

                                                                        With love,
                                                                 m

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *