Sisustaminen

Syksyiset sisustushaaveet

Nyt, kun olemme niin pitkään saaneet nauttia kauniista kesäpäivistä, niin meinaa melkein unohtua, että syksy tekee tuloaan. Aamulla sai taas muistutuksen siitä vesisateen muodossa, mutta lopulta päivästä tuli kuitenkin aurinkoinen ja lämmin ja aamusateesta oli enää jäljellä pisarahelmiä lehdillä.

Mutta nämä syksyn hehkuvat värit saavat minut jo intoilemaan tulevasta loistosta. Tummaa punaista, poltettua oranssia ja syvää ruskean sävyä, näistä syksynlapsena pidän eniten ja ne värit kyllä löydän aina omasta vaatevarastostani. Nytkin haaveilen jostain ihanan neuleen tekemisestä juuri noissa punaisen sävyissä. Tai huulipuna ja kynsilakka tuota sävyä. Oi, kyllä olisi minun makuun!

Syksy on kyllä sellaista aikaa, että tahtomattaankin sitä alkaa pesänrakennuspuuhiin, tai siis sisustus- ja siivoushommiin. Niin, varsinkin kun istuskelee kynttilän ääressä, tuijottelee tulta ja siemailee juurikin tuollaista tummaa punaista viiniä. Sitä alkaa mieli vaeltamaan ja huomaa sisustusinnon taas pikkuhiljaa hiipivän kuiskimaan uusia ideoitaan. Niin, eikös se ollutkin aika vasta kun heitin siveltimet ja haalarit nurkkaan, kun walk-in-closet tuli valmiiksi. No, ehkäpä alan vaan hiljalleen puuhastelemaan pieniä juttuja sinne tänne, järjestelyiden merkeissä ja keskityn virkkaamiseen ja muihin käsitöihin ja katson, mites se mies innostuisi siitä ihanan harmaantuneen ajopuun asettamisesta hyllyksi. Onhan sekin jo odotellut pari kesää toimettomana tuolla parvekkeen nurkassa, niin etten minä nyt ihan hätähousu ole. ”Katotaan nyt!” On mieheni lempilause ja onhan tässä nyt moni asia rauennutkin jo tuolla lausahduksella. Ei sen puoleen, on ollut varmaankin ajoittain paikallaan hillitä minun inspiksiä. Mutta, niin! Niitä ajopuita olisi kaksi ja ensin suunnittelin niitä sinne parvekkeelle, mutta nyt rupesi kutittelemaan ajatus, että jos laittaisinkin ne/sen eteisaulaan. Mutta millä kiinnitystekniikalla se kannattaisi laittaa? Ajattelin hankkia teräslyhtyjä/ kynttiläjuttuja sen päälle. Ideoita otetaan vastaan ilomielin.

Eli tässä nämä ajopuut ovat. Tykkään todella näiden väristä. Mutta olivat sitten kuitenkin aika pitkiä, korkeintaan tuo ylemmän kuvan puu voisi käydä eteiseen, mutta se olikin aika kapea. Voih! No, pitänee miettiä!

                                                                With love,
                                                                       M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *