Muoti,  Neuleet

Wanties for winter!

Uudella läppärilläni kyhäsin tällaisen hieman alkeellisen Wanties-kuvan, jota voisin esitellä hieman tarkemmin. Minulla oli tarkka visio siitä, mitä halusin kuvaan sisällyttää, jonka takia bongailin vaatteita ties mistä.

1. Sininen parkatakki, muistaakseni Mangon nettisivuilta. Olen jo jonkin aikaa haaveillut tällaisesta takista syksyä/talvea ajatellen. Aivan ihana tuo puhtaanvalkoinen turkishuppu! Pidän myös kiristysnyöreistä vyötäröllä.

2. UGGit. Tämän kuvan nappasin Googlen kuvahausta. Nuo varsinkin olivat ihanan väriset, sillä minulla on jo ollut tummanruskeat ja vaaleanruskeat. Valitettavasti molemmat kuluivat vuosien saatossa puhki ja nyt olen kipeästi uusien tarpeessa!

3. Kultainen statement-koru. Minulla ei ole yhtäkään isoa kaulakorua, varsinkaan kultaista, jonka haluaisin kyllä saada kokoelmaani! Tämä H&M:än koru oli loistava esimerkki koruista, joita olen alkanut katselemaan.

4. Neulepaita. Olen huomannut omistavani vain muutaman neulepaidan, joita haluaisin ehdottomasti ostaa muutaman lisää. Tämä paita on myöskin H&M:än mutta yritän metsästää paitaa, jossa olisi lettikuvio. Kylmällä säällä on nimittäin ihana pukea neulepaita ja farkut, joka on todella helppo asuyhdistelmä!

5. Viininpunaiset farkut. Näistä ei meinannut millään löytyä mitään kivaa kuvaa. En ole itseasiassa varma, ovatko nämä Zalandolta vai mistä, mutta tällaiset farkut kyllä kelpaisivat! Jotenkin olen nyt  tykästynyt viininpunaiseen väriin, josta aiemmin en tykännyt yhtään.

Tämännäköinen wanties-lista tälläkertaa! Nyt kun opin vihdoin edes tekemään tuollaisen, voin alkaa koota enemmänkin kollaaseja tänne…

with love,
m 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *