Uncategorized

Change Lingerie

Tämän syksyn alusvaate-ihanuuksien väreissä on tarjolla mm. harmaata, ruskeanharmaata, viininpunaista ja laventelia. Nämä sävyt ja mallit Change Lingerie liikkeessä viehättivät meitä vanhemman tyttäreni kanssa ja koska kaksi settiä yhden hinnalla oli tarjolla, emme voineet olla sitä ohittamatta viime perjantain shoppailukierroksella. Toki tulivat ihan tarpeeseen eikä ollut vain heräteostos. Käyn mielelläni Change-liikkeessä asioimassa, sillä heillä on todella asiantunteva palvelu ja myyjät uskaltavat sanoa, mikäli jokin malli ei istu tai muuten sovi. Lisäksi pidän siitä, että heiltä löytyy pieniä ympäryskokoja myös suuripovisille naislle.
Olisihan sieltä mukaan lähtenyt vaikka mitä, mutta oli pakko hillitä törsäilyhaluja. Kannattaa käydä kurkkaamassa.

                                                                               With love,
                                                                      M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *