Ihonhoito,  Kosmetiikka

Syksyinen livbox

Syyskuinen LivBox paljasti sisällökseen monenlaista hyvää. Tuoksun,vartalovoiteen, naamion/pikakaunistajan, luomivärin, saippuan vartalolle ja puhdistusmaidon. Meidän porukalla meni hetki näihin tutustuessa.

 

 Max Factorin luomiväri Wild Shadow Pots näytti herkullisen vaalean vihreältä ja m tarttui siihen heti innokkaasti. Laitoimme sillä kevyen silmämeikin ja lisäsimme hieman Baremineralsin kuparinhohtoa, sillä muutoin meikistä olisi tullut hieman valju. Lopusi lisäsimme vielä rajauksen, mutta silti tuntuu puuttuvan jotain ja vaikka väripigmenttien intensiivisyyttä voi voimistaa kostealla siveltimellä, ei tämä sävy näytä sykäyttävän meitä. m tuumasi, että hän näyttää aivan sairaan näköiseltä tässä sävyssä. Koostumus oli kyllä ihan hyvä, mutta joku toinen väri, ehdottomasti.
  

Clarinsin Beauty Flash Balm on minulle tuttu vuosien takaan ja yllätyin kun kokeilin sitä pitkästä aikaa. Nimittäin en muista saaneeni mitään wau-kokemusta edellisellä kerralla, mutta nyt yllätyin positiivisesti. Laitoin pikakaunistajaa meikin alle ja Diorin BB-voidetta päälle ja iho todella näytti kauniilta. Koska olen ottanut kaikkiaan kolme kertaa valoimpulssihoitoa ja suonet ja punoituskin ovat todella vaalenneet, olin tyytyväinen lopputulokseen tämän kaunistajan kanssa. Lisäksi meikki kesti hyvin koko päivän, mutta silmien ympärille en uskaltanut tätä voidetta laittaa, koska pelkäsin silmieni alkavan vuotamaan, vaikka sitä ohjeessa kehotettiinkin käyttämään myös silmien alueelle. Pikanaamiona en tätä ole vielä kokeillut, täytynee tehdä sekin vielä.

Mini m sai tehtäväkseen kokeilla Lois Widmerin puhdistusmaitoa. Hän ei pitänyt tuoksusta ja ihmetteli sitä, miksi se ei vaahdonnut yhtään. Neiti on siis käyttänyt aikaisemmin vain puhdistusgeeliä ja oletti myös maidon vaahdottuvan. Kun kerroin, ettei sen kuulukaan vaahdota, hän totesi, että kyllä se ihan hyvin silti puhdisti. Eli uusia kokemuksia kosmetiikan ihmemaassa näin nuoren näkökulmasta.

Tämä se vasta oli jotain sellaista, mitä en nyt vartalolle haluaisi laittaa, sillä kokeilin sitä vain käsille ja jäi jotenkin tahmainen tunne. Lisäksi kädet tuntuivat todella kuivalta hetken päästä. Hajusta tuli mieleen sellainen lapsuuden vihreä voimakkaalle tuoksuva saippua. Tuote on siis kasviperäinen saippua ja täysin biohajoava. Sisältää vain luonnollista reilun kaupan öljyä. No thanks.

Tämä Boss toi heti mieleen miehen tuotteen, ehkäpä siksi, että mies on ihastunut Bossin deodorentteihin ja tuoksuihin ja hyvältähän ne miehellä ovat tuoksuneetkin. Mutta, että naiselle. Olin hieman epäileväinen siitä, että tuoksu voisi olla liiankin voimakas. Eihan se kuitenkaan ollut, kuin aluksi ja hiljalleen se alkoi muotoutua tuoksuna raikkaan sporttisen tyyliseksi. Tämä miellytti minua kovasti ja bodylotionkaan ei ollut liian voimakas, joten voisin hyvinkin kuvitella hankkivani tämän tuoksun itselleni. 
With love,
M
                               

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *