Uncategorized

Rockyroad

 

Olen tässä sairaslomalaisena pari päivää ja alkoi tehdä mieli kaikenlaisia herkkuja. Tätä rockyroadia olen suunnitellut joskus kokeilevani ja nyt sitten sain sitä tyttärien kanssa tehtyä. Ei muuten kannata haahuilla muuta, kun sulattaa suklaata mikrossa. Meinasi palaa koko suklaa ja haju oli kamala, mutta onneksi vain  pieni nökäre mustui. Mutta muuten menikin ihan hienosti, mitä nyt suklaamassa sattumoineen meinasi jämähtää kunnolla lasivuokaan kiinni, kun sitä irrottettiin. Oliskohan se kannattanut laittaaa vaan leivinpaperin päälle? Mutta hyvää ja makeeta tämä on. Onneksi niin makeeta, ettei sitä voi syödä mahdottomia määriä. Meidän rockyroadiin laitettiin vaahtokarkkeja, lakua, suklaakeksejä ja raskanpastilleja. Jos makea himottaa, niin kannattaa kokeilla.                                                                                                                                               
With love,
                                                                M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *