Sisustaminen

Sisustussuunnitelma

Tänään otamme suunnan kohti Ikeaa, sillä suunnitelmissa olisi sisustaa huoneeni uuteen uskoon! Suurimmat muutokset tulevat olemaan uusi, pienempi työpöytä, lipasto ja peili sen ylle. Olen pärjännyt koko kesän ilman peiliä huoneessani, sen jälkeen kun mini m rikkoi edellisen, mutta nyt siihen tulee muutos! Peili, tuoli, lipasto ja työpöytä ovat kaikki bongattu Ikean sivuita ja kaikki muu on H&Mn Home-sivustolta. Glittertyynyt ainakin päätyvät toivottavasti minunkin sängylleni. Myöhemmin tulossa postausta uudistuneesta huoneesta sitten…

                                                                     with love,
                                                                           m

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *