Uncategorized

Rouhesämpylöitä

Voin erittäin ylpeänä kertoa, että minä, joka en osaa edes muffineja valmistaa, olen onnistunut tekemään kaksi pellillistä syötäväksi kelpaavia sämpylöitä! Viimeksi köksää oli seitsemännellä luokalla, jolloin virallinen nimikkeeni oli ”apukokki” ja sain kattaa pöydän ja pilkkoa vihanneksia, kun taidot eivät muuhun riittäneet. Tänään tuli kuitenkin niin suuri halu syödä sämpylöitä, että päätin itse kokeilla, kun flunssasta kärsivä äiti ei niitä voinut pyöräyttää. Alla oleva ohje löytyi Myllärin jauhopussin kyljestä ja tämän mukaan tein ensimmäiset sämpyläni, jotka ovat meillä menneet yllättävän hyvin kaupaksi.

 
Ohje toimi muuten hyvin, mutta jauhoja tuli kyllä laitettua enemmän, kun 12 dl.
Maistuisiko sullekin?
 
with love,
m

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *