Sisustaminen

Valoa vaatehuoneeseen

Vihdoinkin sain hankittua valaistusta pukeutumishuoneen peilin päälle. Sain hyviä vinkkejä, mutta koska asialle tuli vähän kiire, niin tyydyin peruskiskovalaisimeen. Mukavinta tässä projektissa oli Bauhausin myyjän vinkki ostaa kaukosäädin tälle kiskovalaisimelle. Minullehan oli annettu ohje, että sellainen lamppu on hankittava, ettei tarvitse sähkömiestä paikalle kutsua. No, sehän ei ollut helppoa, mutta kun  myyjä sitten alkoi esitellä kaukosäätimiä, olin innoissani. Niin tietämätön olin, etten tämmöiseen ollut aiemmin törmännyt. Mutta tämähän selätti oitis ongelmani. On kurjaa etsiä niitä johtojen perässä heiluvia katkaisimia ja tässäpä kiskovalaisimessa ei ollut edes sitä, vaan pelkkä-töpseli-seinään-systeemi. Mutta nyt vain töpselit peräkkäin seinään ja kaukosäätimellä leikkimään. Onnistuu muuten talon alakerrasta asti. Toivottavasti ei vain joudu hukkaan.                                                                                                                                            

Meikatessa valon ei saisi tulla suoraan päin eikä takaa, joten säätämistä oli. Nyt kyllä on mukavampi touhuilla peilin edessä kun näkee mitä tekee. Täytyisi vielä löytää kattoon sopiva valaistus. Mutta mennään näillä nyt hetki. Tunnelmavalot sain asennettua jo kesällä kenkä- ja laukkuhyllylle. Hankin Ikeasta led-valolistaa ja asettelin ne hyllylle kenkiä ja laukkuja korostamaan.


                               With love,
                                      M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *