Muoti

Toppatakki Zarasta

Tänään käväisimme Jumbon Zarassa etsimässä mimi m:lle jo aikaa sitten luvattua toppatakkia. Olin nähnyt kivan mallin lastenosastolla ja ajattelin sen sopivan mini m:lle. No, eihän siitä takista tietenkään enää ollut isoja kokoja ja niin siirryimme aikuisten puolelle takkeja katsastelemaan. Sieltä löytyi yksi kaunis malli, jota minäkin olin hiplaillut ja tainnut kokeillakin. Tästä mallista löytyi onneksi vielä XS-koko, joka sopi suhteellisen hyvin nuorelle neidille. Onneksi Zaran koot ova aika pieniä, joten untuvatoppis löytyi ja mini m kulki onnellisena kotiin. Huh, nämä ovat aina hankalia ostosreissuja, sillä olen oppinut, että jos sitä ykkösvalintaa ei löydy, niin kakkosvalintaa on turha ostaa, sillä se todennäköisesti jää pitämättä.

Takissa on reilu huppu ja sitä kiertää suhteellisen aidon tuntuinen turkisreuna. Mini m ei olisi halunnut pitkää takkia, mutta tämän takin pituus ei tuntunut haittaavan, sillä tämä oli hänestä niin ihana.

Nyt saa kylmät ilmat tulla,sillä täällä ollaan varauduttu!

                                                                          With love,
                                                                 M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *