Uncategorized

Asusteet

Aurinko paistoi tänään niin ihanasti ja oli niin lämmin päivä, ettei tahdo oikein uskoa, että on lokakuu ja näitä asusteita kohta todella tarvitaan. Tai sitten meitä hellitään vielä pitkään tällä lämmöllä… Anyway, tämmöistä tuubia lähdettiin eilen ostamaan ja meillä kävi tuuri, kun sävykin löytyi juuri sellainen, kuin oli toivomuslistalla. Syksyn muotivärinä tuntuu tanssahtelevan kaikkialla viininpunainen ja se sopii todella hyvin tähän ajankohtaan. Lisämausteena tuubissa oli himmeästi hohtavia paljetteja, mitkä piristivät mukavasti ja  H&M:stä lähti tyytyväinen asiakas.

 

Lisäksi samaisesta liikkeestä löytyi myös mini m:lle söpöset lapaset karvapalleroineen.

Tämä setin hankin jo muutama viikko sitten Pieces valikoimasta. Koin syyllisyyttä, kun hankin pipon ja lapaset itselleni ensiksi ja vasta sitten nuoriso alkoi purnaamaan omien perään. Kamala äiti! Pani itsensä ensimmäiseksi. Mutta nyt on homma hoidettu ja kaikilla jotain lämmintä ylle laitettavaa, kun se kylmä taas sitten joskus tulee.

                                                         With love,
                                                    M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *