Ihonhoito,  Kosmetiikka

Dermalogica Skin smoothing cream

Sain tänään postissa odottamani paketin ja siellähän oli jo kauan kaivattu Dermalogican kosteusvoide. Tämä Skin Smoothing Cream on ollut minulla käytössä kohta puolitoista vuotta ja huomaan sen arvon aina, kun se on loppunut. Kokeilin tässä muutamaa kosteuttavaa tuotetta välissä pakettia odottaessani ja kylläpäs poskillani olevat punaiset läiskät tykkäsivät huonoa ja alkoivat tuoda itseään enemmän esille. Täytyy siis palata tämän voiteen käyttöön heti mahdollisimman pian, kunhan ensin teen kokeiluni parin tuotteen kanssa loppuun ja kerron sitten testaustulokset.

Dermalogica Suomi verkkosivuilla tuotteesta kerrotaan näin: Ravintorikas keskitäyteläinen voide tasoittaa kuivuudesta johtuvia juonteita ja helpottaa kiristävää oloa. Sisältää hyaluronihappoa, antioksanttista viinirypäleen siementä, eteerisiä öljyjä ja silkkiproteiineja. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita.

Aluksi hieman oudoksuin tuoksua, tuotteenhan ei pitänyt tuoksua miltään, mutta nyt olen tottunut siihen ja melkein pidän siitä. Tuoksu on hieman apteekkimainen. Voide levittyy hyvin, vaikka onkin hieman paksuhko ja kermamainen. Rauhoittaa ainakin meikäläisen poskia ja kosteuttaa hyvin. Tosin talvisin tämä ei minulla pelkästään riitä vaan se vaatii seerumeita alleen. Käy sekä päivä-että yökäyttöön, mikä on hyvä, ettei tarvitse tuhlata erikseen yövoiteeseen. Myös kiilto pysyy kurissa, mutta huomaan itselläni nyt ihon jo alkaneen kuivua sisälämmityksen johdosta, joten tätä kiilto-ongelmaa ei nyt pahemmin ole, mikäli kosteutan tarpeeksi. Tuote on todella riittoisa, 100ml kestää useamman kuukauden. Täytyykin muistaa ilmoittaa täällä milloin saan sen loppuun.  Mutta ihana tuote tämä kyllä on ja sitä alkoi jo olla ikävä.

                                                       With love,
                                                              M

2 Comments

 • Inkeri Valtonen

  Heippa!
  Kiva, kun olet kertonut mielipiteitäsi Dermalogican tuotteista. Kerron vielä tuosta Skin Smoothing Creamin tuoksusta josta mainitsit. Dermalogican tuotteissa ei ole mitään hajusteita, koska hajusteet ovat yleisempiä herkistäjiä. Kaikki tuoksut tulee suoraan raaka-aineista eli tuoksutonta tuotetta ei oikeastaan ole olemassakaan, koska kaikissa kosmetiikan raaka-aineissa on ominaishaju. Skin Smoothing Creamissa tuoksu tulee lähinnä viinirypäleen siemenöljystä, joka on hyvin c-vitamiinipitoinen aine.
  Lisäsin nyt myös blogisi Purkkiarmeijan komentajan listalle, toivottavasti saat lisää lukijoita kivaan blogiisi sitä kautta.
  Hyvää viikomloppua.

  Inkeri

 • Mysterious M

  Hei vaan Inkeri! Kiitokset kommentista! Totta, että sehän onkin se hajuste, joka puuttuu ja sitä jotenkin kuvittelee, ettei tuote tuoksu miltään.. Kiitos myös kannustamisesta blogin suhteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *