Uncategorized

Illanvietossa

 kuva:google

Olin eilen viettämässä hauskaa iltaa rakkaan ystäväni Tuulan kanssa, joka lennähti tänne kaukaa pohjoisesta pidennetyn viikonlopun viettoon. Ihana, kun saimme järkättyä tapaamisen pitkästä aikaa ja hauskan sellaisen.
Illan viettoon kuului tietenkin kuplivaa juhlajuomaa hyvän ruuan kera….

 kuva:google

..ja sitten siinä iltaa istuessamme janotti kummasti ja tässäpä on lopputulos!

No, ei vaiskaan! Tämähän oli Tuulan tuliainen, sillä tässä on keräystulos Pohjois-Karjalan pikkukylältä. Kiitos kovasti vielä kerran Pohjois-Karjala ja keräys jatkukoon, mikäli vielä jaksatte. Tässä näitä lajitellessa ja siistiessä tuli hauskoja ideoita mitä näistä voisi tuunata, kunhan vain ajan saa jostain nipistettyä. Onneksi ensi viikolla on pari päivää syyslomaa, ehkäpä silloin saisi jotain aikaiseksi.
Kiitos vielä kerran Tuula hauskasta illasta ja hyvää kotimatkaa!

                                            With love,
                                                  M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *