Kosmetiikka

Messuantia

I love me-messuilta lähti mukaan kassi jos toinenkin ja mikä parasta, muutama niistä oli ilmaislahjoja. Moroccon-hiustuotteet näyttelivät suurta osaa messuilla ja jokainen sai sekä laukun, että pari öljytuotetta mukaansa. Tuo pieni pullo on ollut jo aikaisemmin käytössä ja ihmeen riittävä se onkin noin pieneksi. Toinen öljy oli hennoille ja vaaleille ja toinen kaikille hiustyypeille. Oriflame tarjoili huulikiiltoa Veryme Swirl ja tuoksu ja maku olivat ihan jees.
Koruja ihailimme myös ja pari palaa nomination rannekoruihin löytyikin.
Mini m oli kynsitaivaassa ja sai ylipuhuttua itselleen UV lampun geelikynsistudioonsa. Lisäksi muutamia muitakin kynsijuttuja lähti mukaan messuilta. Minä eksyin ostamaan irtoripset, mutta ne olivat ihan surkeat, joten hukkaan meni se muutama euro. Dermalogican tiskillä kävin face mappingissa ja ihoni oli kuulemma hyvinhoidetun näköinen, mutta ehkä aavistus kuivuutta pinnassa. Yhteen seerumiin sitten satsasin ja siitä postaan myöhemmin.
Luontaistuotepuolella haksahdin Skingain tuotepakettiin, joka lupaili lisätä kollageenin tuotantoa ja pitäisi auttaa kuulemma couperosaankin. Katsotaan, kunhan olen lipittänyt sen kuukauden paketin, josko se Petteri Punakuono häipyisi. Kyseessä on siis juoma, joka nautitaan päivittäin. Mielenkiintoista. Tämmöinen saldo tällä kertaa.

                                       With love,
                                              M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *