Ihonhoito,  Kosmetiikka

Dermalogica seerumin hehkutusta

Messuilta tuli siis ostettua Dermalogican Ultracalming seerumi, sillä henkilö, joka iholleni teki face mappingin suositteli tätä yhtenä monista seerumeista, joita voisin käyttää iholleni. Tällä hetkellä ihoni on kuulemma ihan hyvässä kunnossa ja hoidettu, mutta ilmojen muuttuessa se aina tahtoo kuivua ja punoitusta löytyy aina. Tosin valoimpulssihoidot sitä vähän rauhoittivat, mutta eihän se punoitus kokonaan häipynyt.

Dermalogican sivuilla tästä seerumista sanotaan näin: Vasta-aine ihon herkkyyteen: erittäin tehokas seerumi, joka rauhoittaa, vahvistaa ja suojaa herkistynyttä ihoa. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita.

Seerumihan on minulle toki tuttu ja olen käyttänyt sitä yleensä alkutalvesta keväälle lähinnä päivisin. Öisin minulla on ollut Dermalogican öljypohjainen seerumi käytössä, siis talvella. Nyt seerumit pitää ottaa todella käyttöön kaikkien kokeilujen jälkeen ja lopputuloksena minulla oli joko tämä Ultracalming tai uusi Multivitamin power seerumi. Tämä ostamani tuote oli kuulemma paras vaihtoehto, koska valittelin eniten punoituksesta ja ehkäpä sitten myöhemmin kokeilen tuota Multivitamin poweria, koska sain siitä myös pari näytettä. Toinen vaihtoehto olisi hankkia taas se öljypohjainen seerumi, josta myös pidin paljon ja koin, että iho saa kunnolla kosteutusta. Katsotaan nyt, mikä olisi sitten viisasta.

Ultracalming seerumi todella rauhoittaa ja kosteuttaa ihoani ja poistaa sitä kuumotusta ja välillä jopa pakotusta poskilla, jota ilmenee tuulisen tai pakkaspäivän jälkeen. Tässä koneellakin istuessa tuntuu jo pientä kuumotusta poskilla, joten täytyypä korkata tuo seerumi jo tänä iltana.

                                                            With love,
                                                      M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *