Uncategorized

Geelikynnet

Tämän mielenkiintoinen UV-uuni löytyi messuilta ja olin niin halunnut saada sen, etten tiennyt mitenpäin olisin. Äiti lupasi hankkia sen minulle, mikäli en käyttäisi sitä itselleni liian useasti. Sain myös mukaan geelipaketin, jossa oli aloittelijalle sopivat tarvikkeet.
Seuraavaksi kuvasarja geelikynsien tekemisestä ja lopputuloksesta . Uunissa kynnet olivat pari minuuttia.

Kukat kynsissä ovat leikatut omasta ”pötkylästä” ja lisänä glittereitä.
                              
                                  With love,
                                                   mini m

2 Comments

  • Anonyymi

    Heippa! Päädyin kurkkaamaan blogiisi Kalastajan vaimon kautta. Näyttää kivalta, mutta ehkä voisit ottaa ns. seuraavan askeleen ja esiintyä rohkeasti omilla kasvoillasi, niin jännittävältä kuin se alkuun saattaa tuntuakin. 🙂

    Kivaa syksyä!

  • Mysterious M

    Hei ja kiva kun päädyit meidän blogiamme kurkkailemaan. Olet oikeassa, että seuraava vaihe olisi omilla kasvoilla esiintyminen, mutta juuri nyt se ei ole mahdollista. Tyttäreni koulussa on muutamia suosittuja bloggareita kiusattu ja nälvitty juuri blogin takia ja en halua altistaa kumpaakaan sille. Nuoret voivat olla niin julmia toisilleen. Tämä bloggaus on vielä toistaiseksi ollut meidän yhteinen harrastus( lue: vanhempi tytär toimii it-tukena äidilleen), joten ehkä muutaman vuoden päästä kun tytöt ovat vanhempia voisimme ilomielin siihen ryhtyä. Kiitos kuitenkin kommentista, niihin on mukava vastailla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *