Sisustaminen

Monikäyttöinen rahi

Eilen kävin pyörähtämässä Forumin uudistuneessa yläkerrassa ja päätin piipahtaa ruotsalaisessa Granit-sisustusliikkeessä. Kauppa piti sisällään hieman tehdasmaisia, yksinkertaisia huonekaluja ja somisteita, joka miellytti minunkin silmääni. Heti ovelta bongasin laatikon mallisen harmaan rahin, joka toimii myös säilytyslaatikkona. Ilokseni huomasin sen sopivan juuri vastasisustetun huoneeni päiväpeiton väriin. Testattuani rahilla istumista ja kurkattuani sen sisälle päädyin kantamaan jättimäistä muovikassia kainalossa ympäri Helsinkiä.

Sängyn päätyyn ajattelin ensiksi rahin sijoittaa, sillä siihen saisin hyvän paikan läppärille ja istumapaikan, kun kavereita tulee kylään.

Huomasin rahin mahtuvan myös oven taakse, lipaston kylkeen, jolloin voin laskea sille jotain ja saada lisätason lipaston lisäksi.

Viimeiseksi huomasin, että tämä ihana rahi on myös riittävän kapea oven suuhun! Siihenkin voin laskea tavaroita käsistäni tai vaikka istahtaa lukemaan, kuten pikkusisko kuvassa tekikin. Kaikkein parasta on se, että jos laatikkoon joskus kyllästyn, irrotan vaan kannen ja pohjan ja taittelen sen kaappiin piiloon.

with love,
m

2 Comments

  • Mysterious M

    Graniitti tuo mieleeni jollain lailla Ikean, ehkäpä se on se minimalistinen Skandinaavinen muotoilu. Mutta aika niukasti sitä tavaraa on noissa Hesan liikkeissä, lähinnä kynttilöitä ja kiinnitysmekanismeja ja muutamia lamppuja. Tytär oli niin onnellinen rahista!
    Hyvä, jos ulkoasu näyttää paremmalta. Kuvankäsittelyohjelmia kun ei uskalla latailla (mies ei anna) ja tuntuu,että ideoita olisi, mutta toteutus ei vaan onnistu. Harjoittelua tai ehkäpä parempia ohjelmia kait vaatisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *