Muoti,  Neuleet

Hiirenharmaa neuletakki

Tänä aamuna kävimme kuvaamassa syyslomalla ostaneeni harmaan villatakin. Olin jo aiemmin ihastellut sitä H&M:n Basic-osastolla ja nyt päätin ostaa sen, sillä omistan aivan liian vähän lämpimiä vaatteita. Takki on kyllä hintansa väärti, sillä se on todella lämmin ja mielestäni kivannäköinen ja helppo yhdistää muihin vaatteisiin.

 Kuvautin tässä samalla sitten äidin tekemän ranskalaisen letin, jonka kokoamiseen meni vain kaksi minuuttia. Laitoin muutaman LivBoxista saamani timanttipinnin koristamaan lettiä ja mielestäni siitä tuli todella kiva kampaus. Hiukseni yltävät vihdoin, yli vuoden kasvattamisen jälkeen letille, josta olen erittäin iloinen! Tavoite olisi saada ainakin 10 senttiä lisää pituutta…

Aamulla terassi kimalteli ihanan huurteisena, että minun oli pakko yrittää ikuistaa se!

with love,
m

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *