Sisustaminen

Sisustustunnelmaa kynttilöillä

Tuoksukynttilät tuntuvat olevan kova sana sisustuksessa ja tietenkin tunnelman luojina. Muistelen sitä aikaa, kun ensimmäisiä tuoksukynttilöitä sai tai itse osti, niin kylläpä niiden tuoksu oli jotenkin aivan pökerryttävä. Tuoksu säilyi viikkoja ja välillä tuntui, että pää tuli ihan kipeäksi liian voimakkaasta tuoksusta. Meni jonkin aikaa, ennenkuin  uskalsi edes sytyttää moiset hajupommit ja muutama taisi jäädä kaiketi sytyttämättäkin. Sitten taisin piilotella parfymoituja tuoksukynttilöita vaatekomeroon ja kylppäriin, jotta enimmät tuoksut laantuisivat. Niin kävi näissä kuvissa olevan Guccin kynttilän kanssa ja vasta äskettäin sytytin sen ja nyt tuoksu oli maltillinen. Täytyy myöntää, että olen itse aika herkkä tämmöisille tuoksuille ja kestän niitä vain jonkin hetken ja varmasti siksi niiden voimakkuutta kritisoinkin. 

PEACE is a state of harmony,serenity and calmness. It is the ability to stay strong when facing discord.

Mutta nämä kynttilät ostinkin pelkästään ulkonäkösyistä ja H&M home näitä tarjoilee ihan kohtuuhintaan. Tyylikkäitä ja ihanan rauhoittavia, eivätkä tuoksu miltään.

                                            With love,
                                          M

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *