Ihonhoito,  Kosmetiikka

Kanebo Sensai kosteusvoiteet

Sain tässä jokin aika sitten näytteen Kanebo Sensain Hydrachange creamista ja toinen oli Emulsion moist. Olin valitellut ihoni kuivuudesta ja etsiskelin silloin muistaakseni BB voidetta. Halusin kokeilla näitä tuotteita, ennenkuin sain tilaamani Dermalogican tuotteen ja olin käytännössä ilman kosteusvoidetta. Laitoin seerumeita näiden tuotteiden alle ja ensiksi kokeilin Emulsion moistia. Kevyehkö voide, joka tuoksui ihanalta ja ylelliseltä. Levittyi hyvin ja imeytyi nopeasti. Meikkiin ei vaikuttanut ainakaan negatiivisesti, en sitten tiedä oliko syynä primeri, mutta hyvä niin. Kun olin käyttänyt puolet emulsiosta, annoin sen vanhemmalle tyttärelle kokeiltavaksi ja hän tuumaili, että ihan ok, muttei vaihtaisi omaa suosikkiaan Clarinsilta.

Hydrachange cream olikin hiukan tuhdimpaa tavaraa ja luulin, että oikeanlaisempi minulle. Tuotteessa oli jälleen ylellinen ja hienostunut tuoksu ja iho tuntui hyvin pehmeältä. Imeytyminen ei kuitenkaan ollut parasta, sillä meikki ei tahtonut pysyä tämän voiteen kanssa ja jopa aamuisin ihoni tuntui varsinkin otsan alueelta hieman tahmealta.

Vaikka näytekoot olivat ihan riittävän kokoisia, ei minulle tullut ollenkaan vakuuttunut olo, että nämä sopisivat minulle, varsinkin kun couperosakin alkoi jälleen uhkaavasti nostaa päätään.
Mutta kaikenkaikkiaan ylellisen tuntuista kosmetiikkaa.

                                            With love,
                                                   M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *