Arvonta,  Yhteistyö

LivBox arvonta

Joko olet tehnyt tuttavuutta Livboxin kanssa? Tämä on hauska tapa tutustua uutuuksiin kosmetiikan saralla  ja saada ne helposti postitse kotiin. On jännittävää saada kuukauden boxi ja arvailla mitä ihanaa sinne nyt on laitettu. Tuotteita löytyy laidasta laitaan, hiustuotteista hajuvesiin, kylpytuotteista kynsilakkoihin. On vanhoja tunnettuja brädejä ja joitakin uutuuksiakin, lisäksi löytyy ajoittain luontaistuotekosmetiikkaa. Meidän perheen naiset ovat kyllä tykänneet ja tunne on sama kuin joulukalenterin luukun avaisi kerran kuussa, tosin. Yllätysmomentti on se paras juttu.                                                                                    
                                                   
 Mutta haluaisitko sinä saada vaikkapa kolmen kuukauden LivBoxit itsellesi? Tässäpä  olisi sinulle oiva mahdollisuus; laitat vain tämän postauksen kommenttiboksiin vastauksen sähköpostiosoitteesi kera. Mikä on sinun luottotuotteesi eli mitä kosmetiikkatuotetta ilman et voi olla? Miksi juuri sinun tulisi saada itsellesi Livboxit kolmeksi kuukaudeksi? Arvontaan osallistumiselle on aikaa 3.11. klo 24.00 saakka.
      
Onnea kaikille arvontaan!                                                 
                                                                                                                                                                                                    
With love,
M


25 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *