Ihonhoito

Skingain

I love me- messuilla tarjoiltiin jos jonkinmoisia tuotteita terveyspuolella ja jotkut jutut koen kyllä vähän turhana huuhaana. Välillä sitten taas sorrun kokeilemaan toiverikkaana tuotteita, joista ei tunnu olevan haittaa, joskaan ei hyötyäkään.  Tällä kertaa innostuin Norjalaisten keksimästä Skingain jauheesta, jonka pitäisi lisätä kollageenin tuotantoa. Jo 25-vuoden iässä kollageenin tuotanto vähenee ja jos oikein muistan, niin 40-vuotiaana kollageenin tuotanto lakkaa kokonaan. Tästä johtuen iho menettää kimmoisuuttaan ja ryppyjä alkaa muodostumaan.
Tämä Skingain lupaili esitteessään, että rypyt silenevät (no, joo joo) ja ihonväri tasoituu ja jopa couperosakin on hävinnyt. Voitte arvatakin, että tähän viimeiseen lauseeseen lankesin ja ostin kokeiltavakseni 30 päivän jauhepakkauksen.

Jauhe on sopivasti annosteltu annospusseihin ja sen voi sekoittaa veteen, mehuun tai mihin vain haluaa. Jauhe ei kuitenkaan sekoitu kovin hyvin viileään veteen ja tahtoo jäädä klimppiseksi. Juomaa voisi värin puolelta verrata tiskiveteen ja makukaan ei ole mikään häävi, tuoksuu sitrukselta. Mutta kyllä sen alas saa, kun ei jää miettimään turhaan.

Mutta mitä ihmettä! Kun olen nyt kuuliaisesti tätä litkua juonut kaksi viikkoa, niin aivan kuin näyttäisi siltä, että poskillani olleet punaiset läikät ovat huomattavasti vaalentuneet ja ihonväri tasoittunut hiukan.Voi tietenkin olla muidenkin asioiden yhteenlaskettu summa, kuten rauhoittavat seerumit. Mutta olen silti hyvin odottavalla ja positiivisella kannalla.
Onko kenelläkään muilla kokemuksia tästä tuotteesta? Olisi kiva kuulla.

                                                           With love,
                                                                   M

2 Comments

 • Anonyymi

  Hei,

  Kokeilumielessä minäkin alkoin käyttää tätä tuotetta ja ihoni on muuttunut "hehkeämmäksi".
  Ajattelin myös että ruokavaliolla on merkitystä enkä suostunut hyväksymään, että singain jauhe sen sai aikkaan.
  Olen käyttänyt nyt 4 kk ja aijon jatkosakin käyttää. Auttaa myös nivelkipuihin joita aina silloin tälläin tulee kuntosalilla jos treenaa liian rajusti.
  Skingaista on puhuttu paljon mm. se että vatsahapot pilkkoo sen ennenkuin se ehtii imeytyä elimistöön ja vaikuttaa.
  No……… minä nyt ainakin toistaiseksi käytän sitä ja odottelen parmpaa tuotetta markinnoille.
  Kallista se on kun otan 2 pussia päivässä.
  Toivon vielä näkyvämpiä tuloksia, että uskon tuotteen todella tepsivän.
  niminerkki EVE

 • Mysterious M

  Moi! Hyvä vaan jos on iho muuttunut hehkeämmäksi, silloin sen on varmasti on skingain saanut aikaan ja luo uskoa itsellenikin sen käyttämiseen. Tosi on, että se on niin pahuksen kallista, vaikka otan vain yhden pussin päivässä. Nyt olen unohtanut ostaa sitä, kun alkoi ne vatsavaivat ja usko meinasi mennä. Sitten yritin ottaa sen mahdollisemman tyhjään vatsaan ja vatsa ei enää reagoinut ja jotenkin skingain vähän unohtui. Pitää kai mennä ostamaan tuotetta, sillä punoitus kasvoissa ei ole niin voimakasta kuin yleensä ja kynnet kasvaa liuskottumatta, se on pakko olla skingainin vaikutusta. Hyvä tietää, että auttaa myös nivelkipuihin. Voisi auttaa zumbassa riehumisen jälkeen myös. Kiitos sulle kommentista ja ilmoittele, jos löydät paremman tuotteen! Hyvää alkavaa kevättä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *