Sisustaminen

JOULUVALOT

Nyt kun odotellaan myrskyn saapumista Briteistä ja on niin pimeää ja sateista, niin mikä sopisikaan parhaiten aiheeseen kuin jouluvalot. Kyllähän tätä pimeää aikaa pitää jotenkin saada valaistua. Tuumasin juuri aamulla miehelleni, että mitäs jos minäkin ottaisin jo joulutähdet ja valot käyttöön, niin vastaus tuli nopeasti, että ei kai vielä?! Mutta kyllä minua ne sen verran alkoi kiinnostamaan , että lähdin seikkailemaan Ikea sivustolle ja etsiskelin tyttären huoneeseen sopivia sisustus-jouluvalosettiä. Hän oli löytänyt kauniin kuvan nuoren tytön huoneesta, jossa oli seinälle asennettu valoverho ja sen tyyppistä nyt etsitään. En ole varma sainko ideasta kiinni, mutta ehkä ne saattavat olla tuollaisia Ikean jouluvaloverhoja.  Joka tapauksessa ne tulisi olla helppo asentaa ja vaikutelma ei saisi olla liian raskas.

                                        With love,
                                      M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *