Käsityöt,  Muoti,  Neuleet

Kotilo-bolero

Tänään aamulla kun etsiskelin taas sopivia vaatteita ylleni, löysin tämän lämpöisen boleron, jonka olen pari vuotta sitten neulonut. Pidän tämän neulelangan värisävystä todella paljon, vaikken ole varma sopiiko sävy juuri minulle. Lanka oli muistaakseni villa-alpakkaa ja tämä on todella lämmin, ehkäpä ihan liiankin. Sillä neuleen ohje oli muistaakseni muutaman vuoden takaisessa Moda-lehdessä kevään numerossa ja ajattelin silloin, että voisin tätä käyttää viileimpinä kesäiltoina. Mut juu ei. Tämä selkisi jo alkuvaiheessa kun puikkoihin tartuin, että neuleelle taitaa olla kysyntää vain kylminä päivinä. Tänäänkin meinasi välillä tulla turhan lämmin, mutta meillä töissä on aika viileää, joten sinne se kyllä käy.

Nuo valkoiset kiemurat olivat minun mielestäni kukkia, ruusuja kai kuvasivat, mutta sitten eräs lapsi kuvasi niitä kotiloiksi, joten kotilo-boleroksi tämä taisi jäädä.

                                        With love,
                                              M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *