Muoti

UGG Australia

 Sain ensimmäiset UGGini kun olin 12 vuotias. Ne olivat samanväriset, kun alla olevassa kuvassa, mutta pidempää mallia. Muutaman vuoden ne kestivät, mutta ne olivat minulle hieman liian pienet, jolloin varpaaseen tuli reikä. Seuraavat, tummanruskeat UGGit minulla oli 3 vuotta, ennenkuin niihinkin ilmestyi muutama hassu reikä. Nyt olisi taas aika hankkia uusi pari talveksi ja mallia valitessani käytin apuna weheartit-sivua, josta kaikki kuvat ovat peräisin.

Viimeisenä olevassa kuvassa näkyvät kengät lähtevät tilaukseen! Tuota mallia eikä väriä minulla ei ole koskaan ollutkaan, mutta kengät olivat niin ihanan näköiset tässä kuvassa että päädyin valitsemaan ne.

                                      With love,
                                             m

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *