Kosmetiikka,  Muoti

Trendin ja Vero Modan vip-ilta

Käväisin tässä eilen Vero Modan vip-illassa Jumbon kauppakeskuksessa. Järjestämässä tätä tilaisuutta oli myös Trendi-lehti. Tilaisuuteen ilmoittauduin joskus aikoja sitten ja ihan mielenkiinnolla ja rauhassa katselin  vaatteita, joista oli 20% alennus vip-illan aikana. Tarjolla oli kuoharia, jota en valitettavasti voinut ottaa, autolla kun olin liikkeellä. Olisihan siellä voinut olla vaikka limua tarjolla niille, jota eivät alkoholia juo, koska kuumahan siellä tulee talvitakeissa ja janottamaan alkoi kummasti. Samaa mieltä olivat myyjät, koska hekään eivät tarjoiluun voineet osallistua.

100:lle ensimmäiselle oli luvassa goodiebag ja tämmöistä kassista löytyi. Ihan mukava saalis. Kynsilakka ja puuteri normaalikokoa ja kuivashampoo, joka näyttää nyt olevan in ja sitä on tarjolla vähän joka paikassa.

Koska oli se alennus niin pitihän minunkin jotain mukaani ostaa ja löysin itselleni kimaltelevan perustopin kokoa M, joten ompelukone on taas otettava esille ja tehtävä pari pientä parannusta. Toppi taitaa saada kaverikseen kumihousut, jotka taannoin hankin. Onkos teistä kukaan käynyt näissä vip-illoissa, joita nyt kovasti mainostetaan?

                                          With love,
                                                 M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *