Muoti,  Neuleet

Paljettineule

Kun kesällä neuloin sen oranssin neuletakin Austermannin Merino Lacesta, niin sitä jäi neljä ja puoli kerää yli. Niinpä ajattelin neuloa siitä itselleni vielä puseron, mutta kun tein sen kaksinkertaisella langalla, ei se tietenkään riittänyt. Etsiskelin sopivaa langansävyä tuohon neuleeseen  ja koska en tietenkään samaa lankaa mistään saanut, päädyin sitten tälläiseen kirjavaan punaisesta-oranssiin lankaan. Lanka löytyi Menitasta ja on Malabrigo 100 % baby lace merinovillaa, Uruguasta. Aivan ihanan pehmeä lanka ja suhteellisen riittoisa, sillä neuloin sitäkin kaksinkertaisella langalla, jotta paksuus olisi sama. Halusin tehdä pinnasta erilaisen, ettei se liikaa muistuttaisi sitä aiemmin neulottua neuletakkia, niinpä pujottelin tuhansia paljetteja lankaan ja käytin niitä langan tehosteena. Pinnasta tuli eläväinen ja idea oli ihan hyvin toteutettavissa. Olihan siinä työtä ja paljettien kanssa taistelemista. Mikäli lanka meni jotenkin solmuun, sait ottaa kaikki paljetit pois ja katkaista langan ja pujottaa paljetit uudelleen langalle. Mutta tässä on nyt lopputulos, neulemallina ainaoikea.

Muutama viikko sitten innostuin näistä kumipöksyistä ja hankin ne Seppälästä. Kenkinä Timberlandin Bootsit.

With love,
M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *