Kosmetiikka,  Yhteistyö

Marraskuun LivBox

Yhteistyössä LivBox;
Marraskuinen LivBox tarjoili seuraavanlaisia tuotteita; hiuslakkaa, meikkisienen, kosteusvoidetta, kuivashampoota ja kuvasta uupumaan jäänyt puhdistusöljy. Mini m oli ennättänyt napata tuotteen kisamatkalle, ennenkuin minä ehdin kuvaamaan tuotteista yhteiskuvaa.

Tämä IdHAIR-tuotemerkki oli uusi minulle,mutta se jätti kuitenkin hyvän ensivaikutelman. Lakka tuoksui hyvältä ja pito oli hyvä. Kosteuden kestävyydestä en menisi hehkuttamaan, mutta mikä lakka nyt oikeasti kestää kosteaa säätä niin, että kiharat eivät kärsisi? Tuotetta kuvataan näin: pitkäkestoinen, monipuolinen muotoilu-ja viimeistelykiinne, jossa on vettä hylkivä koostumus. Sisältää provitamiini B5:ttä ja silkkiproteiiniä sekä UBV-aurinkosuojan. Tytöt muuten kehuivat, että minun tukkani tuoksui todella hyvältä, kun olin tätä laittanut.

Meikkitaiteilija Mariela Sarkiman meikkisieni on hyvä sellaiselle meikkaajalle, joka pitää sienen käytöstä. Olen käyttänyt välillä sekä sientä, sivellintä ja sormia, jotka ovat tällä hetkellä se mun juttu. Siveltimellä ja sienellä saa  minun mielestäni juurikin sitä paksumpaa meikkivoidetta levitettyä parhaiten ja silti lopputulos ei ole liian paksu.  Käytä nykyään Diorin Hydralife bb cremeä, joten sormilla sutaisee sukkelammin. Minua myös harmittaa se, miten paljon sieni imee meikkivoidetta itseensä ja siten tuotetta menee hukkaan. Kokeilin  levittää bb:tä tuolla sienellä ja yleensä yhdellä pumppauksella voidetta saan jo nenän alueen meikattua ja mutta nyt se upposi täysin sieneen ja paljoa mitään en saanut kasvoille. Mutta tämähän on makuasia ja saatan vielä tulla toisiin ajatuksiin kokeillessani mineraalipuuterin levitystä. Tässä sienessähän oli myös se samettimainenkin puoli, jolla voi levitellä mineraalipuuterimeikin. Sitä en nyt kokeillut, mutta en heitä sientä vielä menemään, vaan annan sille toisen mahdollisuuden myöhemmin.

Vichyn Idèlia oli ruusunpunaisessa sävyssään hempeä ja ruusuisen tuoksuinenkin. Tämä sävy tulee mineraalipigmenteistä ja helmiäishiukkasista, jotka antavat iholle kauniin hehkun. Harmi vaan, että tämmöinen punaposkinen ei saa juuri mitään irti tuosta hehkusta, sillä joudun peittelemään ihoani meikillä.  Tasaisen ihon omaavalle tämä on varmasti ihanteellinen. Muuten olen pitänyt tästä päivävoiteesta, sillä tämä käy herkällekin iholle ja minulla käyttäytynyt ihan sopuisasti. Ei punoitusta, kiristystä tai lehahtelua, mutta jee, pari näppyä kylläkin kaupanpäälliseksi, kuten melkein aina näissä kokeiluissa aluksi käy.

Nyt täytyy sanoa, että olen hiukan kyllästynyt näihin kuivashampoojuttuihin. Tuntuu, että joka paikassa näitä tarjotaan, mutta kun tämä ei ole oikein minulle sopiva tuote, niin se menee vähän hukkaan. Kokeilin kyllä tätä, ennenkuin olin menossa zumbaamaan. Tukka oli todella likainen ja ajattelin, että nythän sille olisi käyttöä. Kyllä se hieman kohensi hiuksiani, mutta en kyllä pysty ajattelemaan, että jätän pesun väliin ja kiireisenä päivänä käytän tätä. En tullut vakuuttuneeksi.

Tämän Peppy Galoren Diva puhdistusöljyn nappasi mini m käyttöönsä. Tuote ei kuulemma tuoksu miltään ja heti puhdistuksen jälkeen kasvot saattavat punoittaa hiukan, mutta sitten iho rauhoittuu. Öljy puhdistaa hyvin. Mini m piti tästä ja voisi ostaa tätä uudelleenkin.
With love,
M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *