Muoti

Tapettisukkikset

Ihastuin näihin tapettia muistuttaviin sukkahousuihin viimeisellä ostosreisulla Lindeksillä ja mukaanhan ne pääsivät. Nämä käyvät hyvin mustan kanssa ja mielessäni on yksi harmaa mekko, joka saa varmasti  lisäpotkua näistä sukkiksista. Pidän niiden himmeästä hohdosta ja pitsikuvioista. Näin pikkujoulukautena sopivat hyvinkin kruunaamaan asua ja kyllä nämä käyvät hyvin arkiseenkin pukeutumiseen, olematta turhan hienot. Struktuuripinnan omaavat sukkahousut kylläkin kiinnittävät huomiota sääriin, joten jos sitä ei halua, kannattaa valita sitten ne hillitymmät sukkikset. On hauskaa huomata,että sukkahousuihin ja hameen alle puettaviin legginseihin on tullut viime aikoina väriä ja särmää ja se suomalaisten omaava tylsyys pukeutumisessa on saanut vähän väistyä.
Kuinka ollakaan, ostin samalla reissulla H&M:ltä tuoksukynttilän, jonka laatikko ja lasikynttilä jotenkin muistuttavat samaa.Eikö totta?
With love,
M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *