Käsityöt,  Muoti,  Neuleet

Beige outfit

Tämän beigen asukuvan neuleen tein parisen vuotta sitten Tallinnasta ostamista langoista ja ohjeen löysin Vogue Knitting-lehdestä. Tässä olisi ollut tarkoitus tehdä valkoinen aluspusero neuloen ja sitten tämä beige osa päälle. Mutta kun tein ensin tämän päällimmäisen neuleen, totesin, etten millään pysty pitämään kahta neulettä päällekkäin paistumatta. Otin jälleen kerran ohjeet omiin käsiini ja tekaisin vain helman ja kiinnitin sen trikoopaidan helmaan ja näin tätä on miellyttävämpi käyttää. Kaulus ja hihanpätkät on kiinnitetty itse neuleeseen kiinni.
Hame: itse tehty Burberry-kankaasta.
Kengät:Timberland
Sukkahousut:Cos
Ruusu: saatu lahjaksi

With love,
M

2 Comments

  • Anonyymi

    Tuo asu oli oikein hieno. Sikäli uskomatonta, että nuo sukkahousutkin näyttää oikein hyviltä tuossa asussa. Nuo osuu väriltään ja paksuudeltaan juuri niihin "mummo sukkiksiin", joita ennen käyttivät +70 mummot kesät talvet. Jostain syystä ne ei kuitenkaan näytä tuossa mummoilta.

  • Mysterious M

    Tuo on niin totta! Kävi kyllä itselläkin mielessä, että tämmösiä sukkiksia minun äitikin käytti aina ja huvitti kun mietin, että onkohan nämä ihan mummikset. Mutta hyvä, jos ne silti näyttää ihan ok:lta. Ihastuin kuitenkin ensin näiden väriin ja sattumalta ne sopi tuohon neuleeseenkin noin hyvin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *