Lifestyle,  Sisustaminen

Tyylikkäät tunnelmanluojat

H&M Home liikkeestä löysin myös viime viikolla sisustuskynttilöitä ja nämä kaksi kaunotarta nappasin mukaani. Näin joulun alla kynttilöitä tulee poltettua todella paljon (ja sen aina sitten huomaa keväämmällä kun pesee nokisia ikkunoita). Olen etsiskellyt tietoisesti hopeanvärisiä tai valkoisia ja musta-harmaita kynttilöitä lasipurkeissaan, sillä vaikka joulu lähenee, jotenkin punainen väri kynttilöissä ei vain tällä hetkellä iske.  Lisäksi tämmöiset värit myös sopivat joulun jälkeenkin ja niin tyylikkäältä nuo näyttävät, etten tiedä milloin noita raaskii alkaa polttamaan. Nämä ovat muuten loistava lahja-idea tyylitietoiselle, verrattuna tavalliseen kynttilään. Tuossa mustavalkoisessa Black Fig kynttilässä on mieto tuoksu, joka ei ainakaan vielä ole aiheuttanut ärsytystä kenenkään nenään tässä perheessä.
With love,
M 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *