Joulu,  Sisustaminen

Tähdet, tähdet

Vuosi sitten löysin alennuskorista Bauhausilta jouluisen paperitähden ja koska vanhemmalta tyttäreltä sellainen puuttui ikkunasta, niin ajattelin, että tästäpä se löytyi. No, kun me availimme sen laskoksia, se olikin huomattavasti suurempi kuin olin kuvitellut ja liian iso kyseiseen huoneeseen. Tytär kyllä piti sitä hienotunteisesti ikkunassaan joulunajan ja totesi, että hieno on, mutta ehkä liian iso. Tänä vuonna kun tähteä tarjosin, hän ei enää halunnut sitä, koska hänellähän on jo valonauha seinällä. Totta, mutta mihinkäs minä tämän tähden nyt tyrkkäisin? Pohdittuani hetken, sovittelin sitä meidän makuuhuoneen nurkkaikkunoihin ja siihenhän se sopikin loistavasti ja nurkkauksessa sen turhan suuri koko ei hyppää silmille. Vai mitä mieltä olette?

Joten nyt on sitten tähdet melkein joka ikkunassa. Olimme jo eilen illalla menossa laittamaan pihatuijaan valot, kun totesimme, että pahus, johto onkin melkein väntynyt irti ja homma jäikin siihen. Mies yrittää sitä nyt korjailla, mutta pahoin pelkään, että täytyy käydä ostamassa uudet jouluvalot. Nyt kyllä ostan ledit, sillä mikään ei ole turhauttavampaa, kun etsiä sitä palanutta lamppua ja käydä läpi sata vaihtoehtoa koko valosarjassa, kun yksi lamppu on palanut.
Mutta aurinkoista sunnuntaita kaikille, sillä kyllä se aurinko todellakin tuli tänään esille täällä etelässä, toivottavasti muuallakin maassa!

                                               With love,
                                                      M

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *