Joulu,  Käsityöt

Tuubihuivi ohjeineen

Tämän inspiraatiokuvan sain vähän aikaa sitten eteeni ja tyttäreni toiveena oli saada samanlainen muhkea tuubi-huivi. Ei siinä muuta, kun lankakauppaan ja kuviota suunnittelemaan ja tai jotain samansuuntaista.

Lankakauppa Menita on yksi suosikkini ja niinpä suunnistimme jälleen kerran sinne etsimään sopivaa lankaa.  Drops Andies oli täydellinen valinta, sillä lanka on edullista ja tähän neuleeseen sopivin lankavaihtoehto. Sävy ihastutti meitä molempia.

Tuubi on lämmin eikä kutita. Tyttäreni on tyytyväinen uudessa huivissaan. Huivia voi käyttää myös nurja puoli päällepäin, sillä neulos on hauska myös nurjalla puolella.

Ohje tuubihuiviin.

Lankamenekki: 2 kerää Drops Andies Mix lankaa.
Puikkoina käytin jättisuuria 15 kokoa olevia pyöröpuikkoja.

Luo 40 s ja kudo oikein kerros loppuun.
*Neulo 3o yht ja tee samaan silmukkaan 1 lk ja 1 o, niin että vaikka kavennat yhtäaikaa 3s teet niitä samalla takaisin, nosta oikea silmukka neulomatta* ja tee näin kerros loppuun toistaen *-*.
Nurjalla neulo oikein paitsi neulomatta jätetty silmukka nurin.( 3o,1n,3o jne) Toista näitä kahta kerrosta niin pitkään kun haluat tai niin, että saat sopivan pituisen huivin (tai niin pitkään kun lankaa piisaa). Päättele työ ja ompele päädyt yhteen, jotta saat tuubin.

Näin helppoa ja tästä saat mainion joululahjaidean, sillä neulomiseen isoilla puikoilla ei montaa tuntia mennyt!

                                                    With love,
                                                           M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *