Joulu,  Sisustaminen

Stråla- jouluvaloilla säihkettä teinin huoneeseen

Koska isompikin sai, niin pienemmänkin piti saada. Nimittäin jouluvalot ja Ikean sydän-tähti-timantti-valot löytyi ja pienen pähkäröinnin jälkeen sain seinälle ripustettua. Ihastuimme mini m:n kanssa pakettiin, mutta unohtui yksi pikku juttu. Emme huomanneet, että valosarja ei ollutkaan yhtenäinen pitkä johto, johon on liitetty koristeet, vaan tavallaan valoista koostuva verho. Yritimme aluksi irrottaa nipsejä, jolla verho oli koottu, mutta lopulta annoimme periksi ja ripustimme sen sellaisenaan, kuten se oli tarkoitettukin. Hyvä tuli ja mini m oli onnellinen lopputulokseen, mikä oli tietenkin tarkoituskin.

Lisätunnelmaa saa tietenkin kynttilöistä ja tämän mini m:n himoitseman kynttilän ostin Cobellosta.

Jospa tämä huone pysyisi edes hetkittäin siistinä, kun on luotu tuota jouluista tunnelmaa!

                                                      With love,
                                                  M

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *