Joulu,  Sisustaminen

Jouluiset oksat

Viime kesänä, kun kävimme asuntomessuilla, muistan nähneeni jossain wc-tilassa tyylikkäitä valkoisia pähkinäpuunoksia maljakossa. Muistin, että minulla löytyy pähkinäpuunoksia parvekkeelta ja ne ovat vähän kuin unohtuneet sinne pölyttymään. Tartuin vaatehuoneprojektin myötä pensseliin ja sipaisin oksat valkoisiksi. Siihen se innostus sitten jäi….

Mutta nyt kaivoin ne oksat, nyt maalatut, mutta edelleen siellä parvekkeella ja hankin ruukun, koristeet ja tein homman loppuun.

Eihän se teos tietenkään pysynyt pystyssä, joten kipaisin pihalle ja kaivoin jo kerran talvea varten peitetystä kiviaukosta muutamia valkoisia kivä ruukkuun ja jo pysyi pystyssä. Tämä asetelma saa väistyä olohuoneesta, kun joulukuusi tuodaan ja sitten tälle pitänee keksiä uusi paikka vaikkapa yläkerrasta. Mutta nyt se saa pitää paraatipaikkansa vielä muutaman viikon.

Koristeet Sinellistä ja ruukku Riviera Maison.

                                                                         With love,
                                                                  M

2 Comments

  • Mysterious M

    Kiitos:) Seinän maalasin Tikkurilan Tunto Hienolla ja sen päälle Tikkurilan Tähtisumua, kultahipuilla. Löytyy myös Walk-in-wardrope-office huoneen mustasta seinästä. Tähän käytin hopeista tähtisumua. Käy siis kaikenlaiselle maalatulle seinäpinnalle antamaan lisäkimalletta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *