Joulu,  Kosmetiikka,  Lifestyle,  Muoti,  Neuleet

All I want for Christmas is you! and…

Tämän vuoden joululahjatoiveita kertyi ainoastaan 7. Kuvat: Weheartit ja Google

1. Lämmin villapusero, omistan nimittäin vieläkin vain muutaman neulepaidan ja ohuemmalla ei Suomen talvessa selviä! Kuvassa näkyvä beige lettipaita on mielestäni aivan ihana!

2. Ray Ban-aurinkolasit, olen halunnut tällaiset vaikka kuinka pitkään! Merkki on laadukas, joten uskoisin lasien kestävän montakin vuotta, jok tekisi niistä loistavan sijoituksen.

3. Sensain 38 ripsiväri, jälleen kerran olisin kipeästi sen tarpeessa, sillä olen sinnitellyt jo kuukauden näyteripsiväreillä, kun en ole itse raaskinut uutta ostaa.

4. OPI:n käsirasva, ostin siskoni kanssa Tallinnasta minikokoiset OPI-käsirasvat viime kesänä. Jasmiinin tuoksu on huumaava ja kuiviin käsiin rasva on todellakin tehonnut!

5. Velour asu, varsinkin Victorias Secretin Love Pink-velour asut miellyttävät silmää, kun niissä on nättejä paljettikuvioita ja kotiasuna tuollainen olisi ihana!

6. Valehtelevat Viettelijät 3, minä ja siskoni olemme täysin hurahtaneet tähän sarjaan ja joululomalla olisi ihanaa katsella kolmatta tuotantokautta, joka tuli marraskuussa kauppoihin.

7. Hajuvesi, kesällä ostamani Puma Sync on raikas, mutta hieman liian kesäinen ja alan kyllästyä sen jokapäiväiseen käyttöön. Marc Jacobsin Honey on hajuvesivaihtoehtojen kärjessä, sillä tuoksu on aivan ihana!

with love,
m

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *