Uncategorized

Jääkukkia ja glitterikynsiä

Yöllä oli ollut kovasti pakkasta täällä etelässäkin ja pakkasherra oli taiteillut näin ihania jääkukkia parvekelasituksiin.

Tänä viikonloppuna juhlitaan minun syntymäpäiviäni, vaikka uhosin, ettei niitä tarvitse juhlia! No, me menemme perheen kanssa illalliselle ja ihaninta siinä on, kun ei itse tarvitse kokkailla mitään. Syntymäpäivälahjaksi sain mini m:ltä lahjakortin, jolla sai mm. geelikynnet. En halunnut mitään tekokynsihässäkkää, joten sain geelilakkauksen punaisilla glittereillä ja sehän sopii näin pikkujouluaikaan. Näiden tulisi nyt kestää ainakin jouluun, kun saan huollon aina viikottain. Katotaan nyt kuinka ne minulla kestää.
Hauskaa pikkujouluviikonloppua kaikille!

                                                                     With love,
                                                              M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *