Lifestyle

Syntymäpäiväillallinen vankilassa

Perheeni siis vei minut eilen syntymäpäiväillalliselle…..vankilaan!  Mieheni oli tässä samaisessa paikassa pikkujouluissa muutama viikko sitten ja siitä se ajatus oli lähtenyt. Kyseessä on Katajanokan vankilasta tehty hotelli ja siinä sijaitseva ravintola, jossa en ole vielä aikaisemmin ennättänyt vierailla. Paikka oli todella tyylikäs kaikesta rouhudestaan huolimatta tai kaiketi siitä johtuen.

Peltimukit pöydillä vettä varten ja peltilautasilla tarjoiltu ruoka on muisto menneestä. Me toki saimme aterian oikeilta lautasilta, mutta pikkujouluissa oli ollut toisin. Tilasin Risto Rytin pihvin, joka kyllä tällaista pihvillä herkuttelijaa miellytti. Muidenkin annokset olivat hyviä ja kaikki olimme tyytyväisiä tarjoiluun.

Piipahdimme myös kierroksella katsastamassa vankisellejä ja eristyshuoneita. Karmivia paikkoja.

Lopuksi tytöt herkuttelivat jäätelöannoksilla ja me aikuiset siemailimme ”Irlantilaiset kahvit”. Mielenkiintoinen paikka, kannattaa käydä katsomassa.
Kuvat on otettu kännyllä, joten siksi laatu ei ole paras mahdollinen.

                                                                        With love,
                                                                M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *