Lifestyle

Curly hair

Päivää ennen vankila-illallista pyysin pikkusiskoani kihartamaan kutrini, sillä vaikka ne olivat puhtaat, hiukset olivat latteat, enkä millään olisi jaksanut alkaa pesemään niitä uudestaan. Parikymmentä minuuttia hän niiden kanssa taiteili puikkokihartimella ja lopputuloksesta tuli näin upea! Hieman liian lyhyiltä hiukseni näillä näyttivät, mutta ne suortuivat yön aikana ja seuraavana päivänä tihkusateessa kävellessäni, joten lauantaihin mennessä ne olivat enää pelkät laineet. Tyytyväinen olin niihin silloinkin ja se oli kivaa vaihtelua tavallisiin piikkisuoriin hiuksiini.
Koska olin kiharoihin erittäin tyytyväinen, päätin kuvauttaa samalla jonkin aikaa sitten askartelemani hiuksiin kiinnitettävän rusetin. Se on tehty kankaasta ompelemalla ja olen kiinnittänyt sen solkeen, että saan koottua otsahiukset sillä taakse. Se oli erittäin helppo ja vaivaton tehdä ja mielestäni siitä tuli ihan söpö!
with love,
m

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *