Joulu

Ornamon joulumyyjäiset

Itsenäisyyspäivänä olen vienyt tytöt aina Ornamon joulumyyjäisiin, missä käsityöläiset esittelevät ja myyvät omia tuotteitaan. Tästä on tullut melkein jo perinne ja koska meillä ei ollut suunnitelmia suurempia, päätimme uhmata räntäsadetta ja lähteä keskustaan. Parkkipaikkakin löytyi suurempia etsimättä ja ihan läheltä.

Näiltä messuilta löytyy aina kivoja ideoita, joita saattaa joskus itsekin toteuttaa, mutta pyrin kuitenkin siihen, että tuen käsityöläisiä jos vain löydän kivoja juttuja…niin, ja sellaisia mitä en voi itse toteuttaa.
Tässä on elokuvafilmistä tehtyjä korviksia, todella hauska idea.

Nämä heijastavat pitsit ovat nahalle tehtyjä.

Saamelaisten tekstejä söpöissä pussukoissa, joita kovasti jo harkitsin, mutta teenhän itsekin pussukoita, joten skippasin tämän.

Puu-uunikeramiikkaa, jota olen itsekin joskus kokeillut ja muutaman jutun tehnyt. Nämä olivat todella ihanan ruosteisia sävyltään, mutta meiltä ei löydy ehkä sellaista paikkaa, mihin tuollaisen keramiikkaesineen voisi sijoittaa.

Voi, tämä oli ihastuttava ja herkkä koriste. Olen joskus myös väsännyt joulupöytään samanlaisen tyyppisiä, mutta pienempiä koristeita.

Nämäkin olivat veikeitä. Sopisivat hyvin lastenhuoneen ikkunaan.

Nämä Design Rita elokuvafilmikorvikset ostin tytöille yhteiseksi ja näissä oli se juttu, että ne olivat jonkin kuuluisan elokuvan aidosta filmistä tehdyt, mutta nimi ei ollut minulle niin tuttu, että olisi jäänyt mieleen. Höh!
Koska filmi on aito, se on kestävämpi ja ei tarvitse pelätä sen menevän pilalle, esim sateessa.

Hyvä itsenäisyyspäivää kaikille!

With love,
      M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *