Joulu

Kicksin joulukalenteri

Kuten aikasemmin kerroinkin, hankimme Kicksistä kosmetiikkajoulukalenterin. Innoissamme olemme sitä aukoneet ja nyt täytyy myöntää, että kieltämättä olemme olleet hieman pettyneitä sisältöön. En tietenkään odottanut mitään superkokoja tuotteissa, mutta vähän tuntuu siltä, että kalenteri on koottu sellaisista ylijäämäkamoista tai kylkiäisistä. Eli kun ostat tämän tuotteen, niin saat pikkupullon kaupan päälle ja kun niitä ilmaispulloja on jäänyt, niin niitä sitten on laitettu kalenteriin. Kuvat eivät tässä ole parhaat mahdolliset, mutta saatte ideaa sisällöstä. Meille nimittäin näytettiin sisältöä hieman, ennenkuin ostin kalenterin, mutta ehkä muistan vääriin, mutta anti vaikutti paremmalta. Kuivashampoota, taas, shampoota, ripsentaivuttimet, yhden käyttökerran suklaanaamio, kajal kynä ruskea,(puuttuu muuten kuvasta), vartalovoidetta ja tänään pohjanoteeraus: Seche Vite minimini pullo kuivauslakkaa, joka oli a) ilman sivellintä ja b) tyhjä!! Silloin minua alkoi niin harmittamaan, että marssin Kicksiin ja kerroin mielipiteeni tästä kalenterin tasosta. Myyjä ihmetteli lakkapullon tyhjyyttä ja siveltimen puuttumista ja tarjosi minulle tilalle jotain shampoota, taas ilmeisesti KUIVASHAMPOOTA. Kieltäydyin ja sanoin tyttäreni juuri odottaneen tätä kuivauslakkaa ja hieman kakisteltuaan hän suostui antamaan minulle uuden pullon, joka kylläkin oli oikean kokoinen, sillä eihän heillä niitä pikkupulloja liikkeissä ole. Tämä oli kiltisti tehty myyjältä ja hän myös kertoi, että eräs asiakas oli tullut valittamaan kalenterista, koska yksi luukuista oli ollut tyhjä. En tietenkään syyllistänyt myyjää, koska eiväthän he ole tästä vastuussa, mutta palaute toivottavasti menee perille niille kelle se kuuluukin. No, tulipa tämäkin kokeiltua ja ei tarvitse toisen kerran erehtyä. Ajatus oli kyllä kiva.

                                                    With love,
                                                M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *