Joulu

Tunnelmoiden

Nyt alkaa olla se aika käsillä, kun ihmiset tekevät viimeisiä joululahjaostoksia tungoksessa ja hikoilevat kassajonoissa, puhumattakaan paketointijonosta. Itse en ole vähään aikaan jaksanut seisoa enää paketoimista odottamassa, vaan pyytänyt joko paketointipaperit mukaan tai sitten olen ihan itse kaiken tuhertanut omista papereista. Lauantaina satuin jonottamaan hetken Stockmanilla mustat ruusukkeet ja hopeinen lahjapaperi kädessä ja niinhän siinä kävi, että hermot meni ja jätin kaiken sinne. Harmittelin sitä, etten ollut osannut ennakoida ja hankkia tarvikkeita aikaisemmin, Olin saanut myyjältä neuvon, että uudessa Granit sisustusliikkeessä saattaisi vielä olla valkoista paperia, jota olin alunalkaen hakenutkin ja sieltähän sen löysin ja ei tarvinnut jonottaa lainkaan. Mustat nauha/ruusukkeet jäi, mutta hankin ne myöhemmin.

Kun on kaikki tykötarpeet esillä voi paketoida sellaisia paketteja kun itse haluaa ja paketithan ovat juuri kauneimmillaan kun ne ovat vielä käärepaperissaan. Harmittaa välillä, kun on nähnyt vaivaa ja saaja ei ehkä innoissaan lahjasta huomaa vaivaa, jota paketin eteen on nähty. Mutta ehkä joku sen huomaakin. No niin. On aika sytyttää kynttilät ja laittaa joulumusiikkia soimaan, siemaista jouluista juomaa, glögiä ehkä tai itse ottaisin mieluiten punaviiniä ja paketoida kaikki ne piilotetut lahjat kauniisiin lahjakääreisiin ja nauttia juuri tästä hetkestä, unohtaen hetkeksi kiireen ja stressin joulusta. Antamisen iloa, sitähän sen joulun kuuluisi olla.

With love,
M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *