Kosmetiikka

Joulukuun LivBbox

Yhteistyössä LivBoxin kanssa.                                                                                                                   

Joulukuinen Livbox oli pullollaan kaikkea kivaa ja tarpeellista. Olin kotona ensimmäisenä, joten pystyin rauhassa käymään läpi boxin sisältöä.

Nappasin heti itselleni tämän huultenrajauskynän MISCHIC vadelmanpunaisena ja tykkäsin käytössä sen pehmeästä rajauksesta. Pehmeä siksi, että jotkin rajauskynät ovat liiankin kovia ja niillä on joskus hankala piirtää huulten rajoja, sillä niitä täytyy painaa kovasti ja se ei taas tunnu kivalta huulilla. Kestävyys ei tässä rajauskynässä pehmeyden takia voinutkaan olla mikään loistava, mutta riittävä, sillä mikään ei ole niin ärsyttävää kun huulilla rajaus, mutta huulipuna jo kauan sitten kadonnut.

Tämän tyyppisistä kynsitarroista mini m:llä on jo kokemusta ja nämä kivat seeprat voi laittaa kynsiinsä vaikkapa mustaa asua piristämään.

Mini m valitteli kuivaa ihoaan, joten hän sai kokeilla tätä kaikille ihotyypeille sopivaa seerumia Favoralta. Tekee kuulemma kalvomaisen pinnan iholle, mutta ihan ok. Mini m nyt ei kuulu vielä seerumeita käyttävään ikäryhmään, mutta extra kosteutus ei kaiketi ole pahitteeksi nuoren ihollekaan kokeiluluonteisesti.

Tämä oli hauska jouluyllätys LivBoxilta, mutta ehkäpä kuitenkin chilin sekoittaminen suklaan joukkoon ei tuonut minulle sitä mielihyvää ja juomatta jäi tämä suklaajuoma. Toivottavasti maistui toisille. Ihana ajatus tämmöisestä herkkuyllätyksestä lusikkaan upotettuna.

Nivealta  oli kuivan ihon vartalovoide ja tykkäsin sen ihoa pehmentävästä vaikutuksesta ja miedosta tuoksusta.

Tuoksunäytteitä oli sekä miehelle että naisille. Tytöt ottivat tuoksut, joten tykkäsivät kyllä. Kate Perryn Killer Queen oli varsinkin  suosikki.
Tämä hiustuote Goldwelliltä oli vahvistava ja kuumuudelta suojaava muotoiluneste Hot Form ja toinen vedetön suihkeseerumi. Mini m kokeili näitä ja totesi, että seerumi oli ihan hyvä, mutta muotoiluneste sai hiukset tuntumaan siltä, kuin niissä olisi kovasti lakkaa. Lisäksi tuotteet aiheuttivat päänahan kutinaa ja mini m kärsii juuri päänahan kuivuudesta, joten nämä tuotteet eivät ole hänelle. Itse en suoristajaa käytä, joten taitaa jäädä tuote meillä käyttämättä. Hiustuotteitahan on meille jotenkin nyt kertynyt kaikista paikoista ihan liikaa, ehkä ylitarjonta saa aikaan kyllästymistä. 
With love,
M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *