Yhteistyö

beconfi Dent teeth whitening

 
Yhteistyössä beconfi Dent
 

Sain tässä joulun alla kokeiltavakseni beconfi Dentilta hampaiden valkaisugeeliä.  Tämä tuote on peroksiiditon, joka toimii tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Innostuin valkaisusta, jonka voi tehdä kotona ja joka on turvallinen. Tämän valkaisun jälkeen ei tarvitse pelätä hampaiden vihlontaa ja ikeniä ei myöskään tarvitse suojata.
Kuvissa ylemmässä kuvassa ennen valkaisua ja alemmassa valkaisun jälkeen. Valo on valitettavasti kuvissa eri, ylempi on otettu päivänvalossa.

 
Pakkauksessa tulee kolme hammasmuottia, jotka voi muotoilla yläleukaan ja alaleukaan sopivaksi pitämällä muottia hetken melkein kiehuvassa vedessä ja sen jälkeen muotti asetetaan ylähampaisiin ja sormin avustamalla ja hieman imaisemalla se muokkautuu juuri sinulle sopivaksi. Sama tehdään myös alaleuan muotille. Vaikka muottia pidetään pari sekuntia kiehuvassa vedessä, se ei suinkaan tunnu kuumalta suuhun asetettaessa. sen jälkeen muotit huuhdellaan kylmässä vedessä. Geeli laitetaan ohuena nauhana muottiin ja sitten se asetetaan suuhun. Molemmat leuat voi tehdä saamanaikaisesti ja aikaa menee 15 minuuttia. Varaudu syljen eritykseen ja siihen, että aika voi tuntua pitkältä. Itse yritin keksiä kaikenlaista touhua, jotten kiinnittäisi valkaisuun liikaa huomiota. Valkaisun voi tehdä kahdesti päivässä ja hampaita värjääviä tuotteita, kuten tee, punajuuri yms. kannattaa välttää  neljä tuntia valkaisun jälkeen. Itse päädyin tekemään valkaisua vain illalla ennen nukkumaanmenoa, joten ei tarvinnut miettiä ruokien välttämistä. Ohjeet, jotka tulevat pakkauksen mukana ovat selkeät. Valkaisugeeli on samaa, mitä hammaslääkäritkin käyttävät. Tämä oli helppoa  ja yllättävän edullista, sillä 10 päivän kuuri maksaa noin alle 50 euroa. Voin lämpimästi suositella, mutta ota huomioon, että lopputulos on yksilöllinen. Minun hampaissani tytöt huomasivat vain värin tasaantuneen, mutta itse koen, että hampaani ovat nyt valkoisemmat.


http://www.beconfident.fi/

With love,
MVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *