Joulu,  Lifestyle,  Sisustaminen

Rivièra Maison

 
Jo useamman jouluntienoon, aina marraskuun puolilta lähtien, tämä Riviera Maisonin ihastuttava tähtitarjotin lasisine kynttilätuikkuineen on koristanut meidän vanhaa arkunpäällystä. Tähtikori on jo hieman kärsinyt kolhuja ja yksi kauniista laseista meni rikki leikin tiimellyksessä vuosia sitten, mutta mitäs tuosta. Viehättävä se on siltikin, vaikka yksi osa puuttuu.

Vanhempi tytär yllätti minut iloisesti ilmoittamalla, että hän haluaisi ryhtyä keräämään astiastoa itselleen ja valitsi  Riviera Maisonin teksteillä koristellut astiat. Nämä ihanat astiat ovat kiehtoneet minuakin, joten oli helppoa lähteä jouluostoksille ja valita näistä alkuun kahvikuppi lautasineen ja kulho, jossa voi säilyttää vaikka makeisia tai koruja odotellessa sitä aikaa, kun tulee aika muuttaa kotoa. Toivottavasti ei vielä pitkään aikaan, toivon minä.

Nämä ovat minusta kyllä sellaisia, että itsekin voisin näitä alkaa kerätä. Mutta säilytystilat eivät taida antaa myöten. Täytyisi ensin löytää säilytystila mieheni intohimoiseen kokislasikeräykseen. Meillä löytyy joka väriä ja muotoa kokislaseja ja ne kun eivät mielestäni oikein sovi minun kattauksiini. Arkilaseinahan ne ihan käy.  Noh, niistähän voin joskus tehdä oikein oman postauksen.

                                                           With love,
                                                                 M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *