Lifestyle,  Sisustaminen

Uudenvuodenaattona

Uudenvuodenaaton vietämme kotona perheen kesken, tai no ainakin osan aikaa, sillä vanhempi tytär lähtee Senaatintorille katsomaan ilotulitusta ja niin teemme me muutkin. Mutta tietenkin eri porukoissa. Siitä onkin aikaa kun olen viimeksi torilla käynyt katsomassa raketteja ja juhlistanut vuoden vaihtumista. Aluksi syömme perheen kanssa juhlavammalla kattauksella ja herkuttelemme tex mexillä, (niin helppoa meikäläiselle) ja syömme jälkkäriksi mini m;n leipomaa minttusuklaakakkua ja kuplivaa juomaa aikuisille, tai no minulle, sillä mies haluaa lähteä kaupungille autolla. Skoolataan sitten kun palataan kotiin.
Oikein hauskaa aattoa ja olkaahan varovaisia kun ammutte raketteja!

                                          With love,
                                                M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *