Hiukset,  Lifestyle

UV-jälkitunnelmia

Uuteen vuoteen kuului tänä vuonna upea Senaatintorin ilotulitusten seuraaminen ihanien ystävien kanssa ja myöhemmin sädetikuilla taiteileminen, tinojen valaminen ja juoruilu aamuneljään asti. Upeat siskon taiteilemat 2014-kynnet herättivät ihmisissä suuria tunteita. Paras reaktio tänä vuonna, vielä eräältä pojalta:
”Onko sulla numeroita kynsissä?” ”Joo, kato ku ne laittaa näin ni siin lukee 2014” ”Wow, sairaan hienot! Ihan sikasiistii!”
Myös nätit kiharat se pikkusisko jaksoi taiteilla, ennen kun lähdin viettämään iltaa ystävien seurassa. Ne tosin suortuivat välittömästi ihanassa räntäsateessa, mutta näyttivät hienoilta ainakin ennen lähtöä! Oikeassa alakulmassa olevan sädetikkukuvan kolme valopalloa onnistuivat superpitkien tikkujen ansiosta. Tinoista bongailin monia eläimiä ja rahaan viittaavaa rosoista pintaa (toivottavasti!) Ainiin, ja tulihan niitä uuden vuoden lupauksiakin tehtyä. Vuodelle 2014 olemme kaavailleet suklaa-lakkoa pikkusiskon kanssa. Voin jo nyt sanoa, että tästä tulee tuskallista…

with love,
m

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *