Käsityöt,  Sisustaminen

Glittertyynyt

Olimme nuoremman tyttäreni kanssa ennen joulua ostamassa joulukuusenalusmattoon materiaalia Eurokankaasta ja kuten tavallista meille, niin mukaan tarttui muutakin kangasta. Glitter-kankaat lumosivat ja tyttäreni pätevät perustelut hellyttivät minut ostamaan tämän kankaan. Sinnikkäästi hän ompeli jo olemassa oleviin tyynyihin toisen puolen glitter-kankaasta ja uurasti sen vielä käsin. Jälki oli siistiä, mistä voin olla ylpeä ja nyt tyynyt koristavat hänen sänkyään. Tai ainakin niin piti olla, mutta yllättävän usein ne löytyvät lattialta kaiken muun sotkun ja vaatekasojen seasta. Huoh!  No, kaipa se joskus siitä menee ohi. Lopputuloksena voin sanoa, että tyynyt ovat tyylikkäät, mikäli on glitterin perään.  Vain toinen puoli on tätä kangasta ihan käytännön syistä sillä glitter-kangas on kuitenkin hieman epämiellyttävän tuntuista.

                                                      With love,
                                                            M and mini m

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *